Vážený zákazník. Osobný odber alebo návštevu prevádzky, si dohodnite telefonicky vopred.

Osvetlenie padajúci sneh

Ako sa tento efekt používa, kde vznikol a prečo je dobré dbať na pôvod výrobku.

Osvetlenie padajúci sneh

 Prvý krát bol tento efekt predstavený na výstave vo Frankfurte nad Mohanom v roku 2008 a v tom istom roku bol uvedený do predaja. Pôvodná spoločnosť pochádzajúca z Belgicka uviedla postupne svoj patentovaný výrobok do všetkých kútov sveta. Ohlas na svetelný efekt padajúceho snehu bol enormný, výroba nestíhala pokryť enormný dopyt.

 Ďalší rok nezaváhali prevažne čínsky výrobcovia, patent - nepatent, masová výroba kópií snowfallu sa začala. Skončilo to colnými raziami na nelegálne ponúkané kópie originálneho výrobku. Státisíce balení skončili v šrote, majiteľ patentu vysúdil veľké milióny. Boj s čínskymi dovozcami je to však márny, dodnes je na trhu viac nelegálnych výrobkov, ako tých s licenciou na patent.

PROFI PREVEDENIE:

led-padajuci_sneh

Rozdiel v kvalite je markantný. Pokiaľ certifikované vonkajšie vianočné osvetlenie padajúci dážď má kvalitné hrubé exteriérové káble a dostatočnú izoláciu voči vode, lacné šmejdy veľmi rýchlo zatečú vodou alebo sa vplyvom počasia poškodia chabé kábliky. LED padajúci dážď je možné dostať v niekoľkých veľkostiach, pre domáce použitie sú to od dĺžky 10cm až do dĺžky 50cm. Profesionálny efekt sneženia na vonkajšie použitie, má dĺžku jednej trubice od 50 do 100cm

 

Pomocou tohto Vianočného osvetlenia docielite finálnu výzdobu vianočného stromu. Obyčajne sa trubice LED sneženia rovnomerne umiestnia na už vyzdobený vianočný stromček. Pri profesionálnej výzdobe budov sa používajú v kombinácii s inými prvkami osvetlenia.

UKÁŽKA POUŽITIA NA DOME:

padajúci_sneh_vianocne_osvetlenie

SNOWFALL alebo padajúci sneh má mnoho výrazov, najčastejšie je to padajúce svetlo, svetelné slzičky, vianočné padajúce cencúle, dážď alebo sneh. Na názve nezáleží, v prvom rade je bezpečnosť majetku a zdravia. Preto pri kúpe vyberajte kvalitné certifikované osvetlenie.