Vážený zákazník. Osobný odber alebo návštevu prevádzky, si dohodnite telefonicky vopred.

Žiarovková E27 girlanda

Klasické žiarovkové girlandy opäť v kurze

 Keď sa vrátime pár rokov do minulosti, svetelná vianočná výzdoba bola robená pomocou klasických žiaroviek. Kým neboli mikrožiarovkové girlandy, používali sa výhradne klasické svetelné reťaze na veľké závitové žiarovky E14 alebo E27. Mestá a obce zdobili vianočné stromčeky svojpomocne vyrobenými reťazami z kábla a objímok, ktoré by dnes ani zďaleka nesplnili úradmi stanovené normy. Nostalgicky spomíname na jednoducho vyzdobené stromčeky na námestiach miest a obcí, kde boli použité prevažne zafarbené sklenené banky žiaroviek.

Girlanda e27 LED svadba

osvetlenie-na-terasu-edison

Dnes zažívajú žiarovkové girlandy svoju renesanciu, v obľube sú pre svoju maximálnu spoľahlivosť a univerzálnosť použitia. Klasické sklenené žiarovky nahradili úsporné LEDky s odolnejšou polykarbonátovou bankou. Svetelné reťaze s objímkami na žiarovky sú použiteľné po celý rok. V lete môžu zdobiť otvorené priestranstvo pri rôznych príležitostiach, ako sú oslavy, festivaly alebo slávnosti. V zime ich zase stačí zavesiť na vianočný strom a máte takmer dokonalú výzdobu.

lapace-snow-uprising

V poslednej dobe čoraz častejšie toto osvetlenie nájdeme pod výrazom svetelná vintage girlanda, kde s obľubou toto osvetlenie používajú pri výzdobe svadieb a eventov. Ak máte prevádzku, reštauráciu s otvoreným priestorom, neváhajte a zaobstarajte si toto osvetlenie čo najskôr. Ľudia sa Vám odvďačia pozitívnymi reakciami.

 ziarovky-namestie